Metalen in al zijn vormen

30 jaar out of the box denken en gebruik maken van nieuwe technologieën met een enorm potentieel.

Welkom bij STRIMEX

Visie

Met meer dan 30 jaar ervaring in aankoop en het produceren van op maat gemaakte producten is STRIMEX een onafhankelijke en erkende partner voor de industrie geworden. STRIMEX is niet gebonden aan één specifieke fabrikant maar werkt samen met alle fabrikanten. Het beoogde doel is steeds de meest economische oplossing aan te bieden. STRIMEX is niet gebonden aan een specifieke fabrikant, maar kan met al deze fabrikanten werken. Het doel is om de best mogelijke en meest economische oplossing te bieden.

packed stainless heads

Ontvang uw gratis consultatie

Machined door-rail

Onze specialisatie

Strimex biedt inkoopoplossingen voor op maat gemaakte producten in staal, roestvrij staal, aluminium of een andere legeringen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van gerolde en geperste bodems, excentrische kegels, precisiebuizen, extrusie profielen, gereedschapsstaal, plooi en walswerk en nog veel meer. We bieden onze klanten een waaier van afgewerkte onderdelen, klaar voor montage. Wij zijn gespecialiseerd in schotelkoppen, precisiebuizen, profielen, speciale vormen, gereedschapsstaal, gebogen buizen en nog veel meer.

Wij bedienen de mechanische industrie, chemische en petrochemische industrie, farmaceutische en voedingsindustrie, lucht- en ruimtevaart, scheepvaart, transport &automotive industrie en nog veel meer over de hele wereld.

Mechanische industrie
Chemische industrie
Vervoer
Farmaceutische industrie
Voedingsmiddelenindustrie
Ruimtevaartindustrie
Automotive
Maritieme industrie

Recent gerealiseerd